top of page

Over ons

Intopools staat voor persoonlijke aanpak, totaaluitvoering, kwaliteit en expertise.

 

Door onze persoonlijke aanpak blijft u aan het stuur van uw project. Of het nu een totaalproject, een zwembadrenovatie, pool house of terras betreft, wij nemen steeds voldoende tijd om uw project uit te werken. Zo vermijden wij nadien verrassingen. Door onze directe communicatie bent u bovendien perfect op de hoogte van planning en uitvoering. Als zaakvoerder voer ik de werken mee uit. Zo blijft uw project in eigen beheer en garanderen wij dat het van ontwerp tot na oplevering nauwgezet wordt opgevolgd.

 

Wij helpen u bij uw ontwerp en adviseren bij keuze van zwembad, uitvoering en afwerking rondom uw zwembad.  Zo realiseren wij uw zwembad volgens uw wensen, verwachtingen en budget.  Een zwembad perfect op uw maat die uw woning dat extraatje geeft. Met de totaaluitvoering van Intopools  wordt u volledig ontzorgd van A tot Z. Van ontwerp over uitvoering tot onderhoud achteraf.

 

Elk project, van bescheiden tot totaalproject, wordt zorgvuldig, met oog voor detail, vakkundig uitgevoerd. Wij leveren kwalitatieve werken waar we trots op zijn. Uw zwembad = ons zwembad.

 

Als zaakvoerder heb ik ruim 20 jaar ervaring in ruwbouwwerken, schrijnwerken en zwembadbouw. Deze is nu samengebracht in 1 bedrijf: Intopools. Bij de uitwerking van uw project breng ik mijn expertise samen met deze van een aantal vaste partners. Zo kunnen wij maatwerk bieden tegen de beste kwaliteit. Bovendien volgen wij de markt op de voet waardoor wij u steeds op een correcte manier kunnen adviseren.

 

Ontdek onze mogelijkheden om uw plekje te creëren waar mooie momenten worden beleefd waar u zorgeloos kan relaxen.

+32 473 53 29 49

Gravenweg 5,

8210 Veldegem

Contact

bottom of page